Rhythm Sound & Lights is in 1994 gestart met drive–in shows in Den Helder e.o., maar daarna is het al snel uitgegroeid tot een dynamische en professionele onderneming met een klantenkring door het gehele land, België en Duitsland. Niet alleen voor uw entertainment of verhuur, maar ook voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw evenement is in goede handen bij Rhythm Sound & Lights! Of het nu gaat om een microfoon, zaalversterking, product-uitlichting, projecties in welke vorm, of welk formaat dan ook; wij hebben de kennis en de materialen in huis.

Samen met onze specialist neemt u rustig uw specifieke wensen door, waarna wij u op de afgesproken data alle technische zorg uit handen nemen. Samen halen wij het maximale uit uw evenement! U kunt op de pagina's verkoop en verhuur zien dat, wat uw wens ook is, wij deze kunnen invullen! Denk niet altijd groot… ook kunt u zaken huren voor uw feestje thuis! Bijvoorbeeld; discobollen, licht setjes, jaren 70 setjes, lichtbollen en bijvoorbeeld karaoke sets!

 

Aanbieding!
Klik voor meer informatie
Showflame
Van € 75,- Voor € 59,-

Aanbieding!

Behringer Pro Mixer VMX300
Van € 239,- Voor € 219,-